Lady General
Woordkunstenares | Spoken word artieste

Impressum

KVK: Lady General
          68102003

BTW-nummer: NL001260539B51

 

 

Disclaimer
Op het gebruik van de website: www.LadyGeneral.nl zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website dient u kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
Lady General streeft ernaar deze website up to date te behouden en van de juiste informatie te voorzien. Het kan voorkomen dat enkele gegevens verouderd zijn, ondanks dat deze met de grootste zorg worden samengesteld. 
Lady General geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd. 
Verder kan aan de informatie geen rechten worden ontleend. Lady General aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website; tevens het niet goed functioneren van de website.

Email
Lady General kan niet garanderen dat aan haar verzonden e-mails tijdig worden ontvangen en/of gelezen, omdat het tijdig ontvangen van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Dit geldt ook voor de veiligheid van de e-mails. Dit kan niet worden gegarandeerd door de daaraan verbonden veiligheidsrisico's. 

 Intellectuele eigendomsrechten
Alle publicaties en uitingen van Lady General zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Niets uit deze publicaties en uitingen mogen op welke manier dan ook worden verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier geopenbaard, zonder dat Lady General hier schriftelijk toestemming voor heeft gegeven. 


 

 


 


 


 


 

 

E-mailen